no script

Dewan Kahwin Rymba Haven

Info Servis / Produk:

Rymba Haven place is a venue focusing in organising and managing a variety of events exclusively at a private venue located on top of a hill situated in Nilai Perdana. Our team of experts ensure that each step of planning process is anxiety free and executed to the clients maximum satisfaction.

We guarantee that no leaf will be left unturned at Rymba Haven and we ensure that every experience had at Rymba Haven is a pleasurable and an unforgettable one.

 

🎉🎊!! PAKEJ RYMBA !!📣📢

apa yang menarik dalam pakej ni? jom check 😋

👉 penggunaan 1 dewan ber'aircond' dan 2 anjung yang boleh memuatkan lebih 40 meja bulat.
👉 Catering 1000 pax (Standard Malay Wedding Menu)
👉 Kek Pengantin
👉 Pelamin
👉 Meja beradap untuk 8 orang
👉 2 meja VIP (Chiavary Chairs)
👉 28 Meja bulat dgn alas dan 280 banquet chairs
👉 2 set buffet station (2 ways)
👉 1 meja pendaftaran dan 1 meja utk hadiah siap deco
👉 Hiasan dewan
👉 pintu gerbang
👉 red carpet
👉 PA System beserta technician
👉 RELA
👉 Waiters & Waitresses
👉 Bilik pengantin

nanti dulu.. ada lagi,

👉 Wedding event planner
👉 Event coordinator
👉 Perjalanan majlis
👉 Emcee
👉 Rymba Haven Photobooth

Fuhh banyakkan?

PARKING jangan risau, kt Rymba Haven ni inhouse parking saja dah boleh muat 60-70 buah kereta. hehe. tu baru inhouse, belum kt luar lagi 😉

Oh ya, Harga utk pakej ni hanya RM19,999 SAHAJA!!
Dengan pakej serendah ini anda mampu merialisasikan majlis perkahwinan yang diidamkan. Ala-ala retis dan vvip gittew . hehe

Kalau berminat anda boleh hadir ke Rymba Haven sendiri utk melihat keunikan tempat kami, kompom jatuh cinta nak buat wedding kt sini. 😍😍😎😎

Boleh tengok corporate video kami di sini - https://www.youtube.com/watch?v=AK7CWGYFp50&t=16s

Boleh contact 06-7991314 atau nak mudah whatsapp je kt sini www.wasap.my/60134496181 . berdesup kami respon

Nantikan pakej2 lain ya! 😍😍😊😊

#weddingpackageskl #weddinghall #dewankahwin #malaywedding#eventspacekl #weddingevent #weddingnilai
#pelamin #weddingplanner #weddingplannernilai #rymbahaven
#nilai #negerisembilan

Kongsikan
Info Vendor
Nama Syarikat: Rymba Haven
Alamat:
Rymba Haven, Lot 2284, Jalan Nilai Perdana 14, Nilai Perdana, Negeri Sembilan 71800
Nombor Telefon: 067991314
WhatsApp: 0134496181

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send message to listing owner

Cari Vendor

Vendor-vendor lain yang menarik